Engels | Nederlands | Frans

Reservatie voorwaarden

Het appartement wordt enkel gereserveerd mits betaling  van het afgesproken voorschot van 50 % van de huurprijs.

Het openstaand saldo van de huurprijs  moet uiterlijk 4 weken voor de aanvang van de huur betaald worden. Indien de reservering gebeurt op minder dan 4 weken voor de aanvang van de huur dient de huur  volledig betaald te worden binnen de 3 dagen na goedkeuring van de reservering.

De betaling kan gebeuren via bankoverschrijving of cash.

De waarborgsom is een vast bedrag van 200 euro / huurperiode.

Deze som wordt samen met de eindschoonmaak betaald aan de gastvrouw bij aankomst in het appartement. Hiervan ontvangt u een betalingsbewijs. Bij dag van vertrek wordt de woning nagekeken, indien alles netjes achtergelaten ontvangt u de waarborg terug. Bij verlies van sleutels of schade welke de waarborg dekt wordt de waarborg niet terugbetaald.

Dieren zijn niet toegestaan.

Roken in het appartement is niet toegestaan.

Het maximaal aantal personen in Island Village  is vier personen, in Parque Royale 2 personen.

 

De aankomst en vertrektijden worden schriftelijk of per email bevestigd.

Op de dag van aankomst kunt u vanaf een vooraf afgesproken uur het appartement betreden.
Op de dag van vertrek dient u uiterlijk om 10.00 uur het appartement te verlaten. Indien er voor die dag geen nieuwe huurders zijn kunt u in overleg het appartement later op de dag verlaten.
 
In geval van niet gegronde annulatie binnen de 4 weken voorafgaand aan de huurperiode zal het voorschot wegens administratieve redenen niet terugbetaald worden. Dit om te voorkomen dat boekingen op het laatste moment worden geannuleerd.

 

De verhuurder is kan niet aansprakelijk gesteld worden voor:


De verhuurder vraagt aan de huurder te zorgen voor de woning als een goede huisvader. Zo kunnen veel ongemakken vermeden worden.